Er du på slankekur? Her er et par tips

1. Behold en notesbog

Hold en mad dagbog. Det vil hjælpe dig med at tabe sig og vil også hjælpe dig med at holde vægten off. Holder styr på hver bid, der passerer dine læber. Hjælper dig med at holde dig ajour med, hvornår du spiser dine frokoster, din snacking og dine snydedage. Det er billigt, og det er din egen

2. Opretholde en positiv holdning

Det er nemt at blive modløs på din vej til at styre din vægt og holde sig sund. Tingene går ikke altid så planlagt eller så let, som du havde håbet. Ting vil uundgåeligt komme op, at du vil gaffel op eller spise de forkerte ting ved at give efter for fristelsen. Husk, at retterne af mad på dit skrivebord ikke er en solid, når det kommer til vægtkontrol.

3. Sort er livets krydderi

Ikke alene er sorten lokkende, men det hjælper med at holde din kost interessant og sjov. fratage dig selv af dine foretrukne behandle eller måltid kan gøre du har lyst til din eneste mulighed er kun at spise kedelig mad.

4. Køb af ny mad er optimalt

Når du går til købmand, spenders altid klage over, at de ikke ved, hvorfor de gør et helt salg på grøntsager. Sandsynligvis fordi de er gode for dig – du kan ikke give dem op!

5. Drik masser af vand

Vand vil holde din krop og fordøjelsessystemet kører ordentligt. Du kan springe drikke noget vand i nogle dage, og din krop vil reagere ved at bevare vand på steder, du ikke ønsker dem til.

6. Motion

Gavner alt! Ikke alene holder det dig sund og hjælpe med vægtkontrol, men det vil også styrke dine knogler, vil det gøre dit immunforsvar stærkere, og du vil få meget mere ud af dit liv.

7. Motion med en ven, der har et godt helbred

Du vil udøve så meget mere, hvis du kan gøre det med nogen, det er helt sikkert sjovere, og du vil begynde at have et nyt syn på at arbejde ud. Det vil også være en god mulighed for at få nye venner.

8.non-food belønninger for din krop

> 1/2 tsk great græs justerer toBecome Green withoney. 1/2 tsk heste radise justeringer toGrow deres hår. 1/2 skefuld pil justering toGrow frøet af pragtfulde gourd. 1/2 yoghurtjustering til grå mælk. 1/4 tsk majsmel.

9. Fitnesscentre, hjerte-kar-aktivitet

Det vil hjælpe dig med at få fysisk aktivitet, hvis du deltager i et motionscenter og går på daglig basis. Ved du, hvorfor du skal gøre det? Det er nemt at sige ‘ eh, jeg har ikke tid, jeg har for travlt, jeg kan ikke finde tid til at udøve, eller jeg vil bare slappe af’, og mange andre undskyldninger. Sagen er den, kan du gøre de ting, du siger, du vil gøre, og ofte ikke på grund af den tid eller undskyldninger.

10. Opret nye spisevaner

Du forventes ikke at ændre dine spisevaner natten over. Vær kreativ og Impact let i din daglige kost. Ændre gode spisevaner for gode, sunde spisevaner. Spis mindre og sundere måltider oftere. Brun taske din frokost. Gå til supermarkedet og lager op på sunde, friske fødevarer. Spis ikke i bilen eller på arbejdet. Prøv at spise, før du går, og sørg for at forlade køkkenet, når du er færdig med at spise.

Spis fødevarer med højt proteinindhold

* Når du har spist du har tendens til at være meget mere sulten kort efter * Du kan forbruge en masse flere kalorier, end du måske har spist 2 til 3 timer før.

* Mindre protein portioner vil fordøje hurtigere.

* Peanuts, mandler, & andre nødder er en god kilde til protein, og tilføje sunde olier til din kost.

* skiftet fra sødmælk til 2% eller fedtfri

* Skiftet fra raffinerede til naturlige sødestoffer

* Spis masser af fisk

* Spis mindre rødt kød.

* Brug sennep i stedet for mayonnaise, & sojasovs i stedet for sauce.

* Prøv bedre kvalitet olie til madlavning.

* Prøv forskellige fiberrige grøntsager og frugter.

* Skær ned på stivelse og kulhydrater

* Spise mere frugt og grøntsager er en nem måde at kontrollere dit kalorieindtag. Derudover er grøntsager en nem og velsmagende måde at snige fiber, vitaminer og mineraler ind i din kost.

* Prøv at skifte til fuldkornsbrød, i stedet for hvidt brød og hvide ris. For bedre smag, prøv spirede-korn brød i stedet for den almindelige hvide / mejeri brød.

Skriv kommentar