Følelsesmæssig alfa

“Så ofte er vores utilfredshed med liv og træthed ikke forårsaget af dårlige ting. Snarere, vores sind er opbrugt fra det konstante pres for at gøre de ting, som vi ikke elsker. “Eckhart Tolle.

Det er, hvad vores sind er tvunget til at gøre. Vi klager over vores byrde. Men hvad hvis den byrde, vi bærer, ikke er vores? Hvad hvis belastningspunkterne i livet ikke var vores? Hvad hvis apostlen Paulus sagde, at “Jeg er ikke skabt til at være en mand, der er en warman.”

Okay, lad os holde en pause. Det er altid en byrde at bære livets daglige fornødenheder. Selv om det ikke løser alle de daglige spændinger i livet, at vende denne byrde til Gud kan være et godt sted at begynde. Gud virker som navnet på dette spil, som vi har her på jorden. Livets udfordringer er normalt strategispil, hvor vi hver især forsøger at træffe vores egne beslutninger og følge Guds eksempel. Gud arbejder med sin hjælp tror jeg. Hvis vi opgiver kontrollen over spillet til at følge, så hvorfor er Gud “tvinger os” til at bære byrderne af krig?

Men dette spil kræver, at vi betaler Gud for at deltage, men det behøver ikke at være svært. Vi bærer vores personlighedsmønstre og holdninger i os. Du tænker eller mærker noget. Det er enten på grund af dette mønster eller på grund af årsag og virkning. Hvorfor lider vi? Hvorfor oplever vi disse ubehagelige følelser? Gud er den, der bestemmer. For at få Gud til at samarbejde med os, er én ting nødvendig. Vi kan føle eller tænke noget, der ikke er enig med resultatet. Det ville tage tid at forstå, hvorfor tingene ender som de gør. Hvorfor har vi det sådan? Vi gør mange ting, der føles som stress. Med alle voresSolar Systems Beverly Hills, er vi dem, der ejer vores “ting”. Scariness og undertrykkelse, der får os til at føle os isolerede.

Vi er alene imod os selv. Selvom vi lever i stærkt oplyste miljøer, er vi ude af stand til at se ud over vores egne begrænsninger. Disse følelser af isolation er ikke tilfældige. Vi ønsker at minde os selv om, at det er muligt at tilføje elendighed til vores liv ved at give slip på de værdifulde, livgivende ting, der gør livet værd. Først når vi vælger at bære byrden af denne byrde i os selv, kan vi modstå at elske os selv. I tider med frygt, er vi mere tilbøjelige til at klage over vores liv og os selv. I disse øjeblikke er der glæde ved at dele glæde og tillid. Det er, når vi er fuldt ansvarlige for alt. Vi har dog en tendens til at ignorere erfaringerne fra noget, der ikke ser ud til at give sig selv. Dette er en gave, som Gud tilbyder os, som vil bringe os hjem.

Når vi ikke bliver skubbet væk af eksterne begivenheder, har vi en tendens til at være mere fredelige. Og så lærer vi at lytte og reagere på vores rige kaldelser. At betjene andre gør det lettere at åbne døre for en anden person.

Kunne det være muligt, at de hårde ord, som vi bruger mod os selv, og den måde, vi behandler os selv kan skjule spor, der viser os, at vores evne er at elske os selv. Det er den eneste måde at opdage motivationen i vores hjerter. Midt på dagen kan du stadig holde dit hjertes hemmeligheder og lytte til dem, når de kommer op. Dette er det perfekte tidspunkt at reflektere over dine motiver. Hvis du spiser for meget, vil du føle dig skyldig. Hvis det gør det føles skyldig, det anerkender din afhængighed af andre mennesker til at hjælpe dig med at se på dig selv. Hvis det gør dig UNnuy, det erkender, at du er en sød sjæl med en frugt til at skabe dig selv.

Hvad er dit svar? Vil du være den, der skaber den mad, du spiser? Føler du dig mindre værdsat? Hvordan ville det få dig til at føle? Gud vil give dig den rigtige opskrift på meget kort tid. Gud beder kun om, at du griber ind i hans instruktioner. Lad ham tage sig af dine behov.

c) 2010 S.J.

Skriv kommentar