Låneaftalen

Låneaftalen vil også indeholde en pantaftale, som blot er en finansiel kontrol mellem banken og dig selv. Denne aftale navngiver den person eller virksomhed, der giver tilsagn om deres penge til banken og accepterer at foretage de månedlige betalinger, hvis du ikke betaler lånet.

Før du sender nogen penge, så tjek vilkårene i låneaftalen for at være sikker på, at du accepterer renten, tilbagebetaling tidsplan og eventuelle gebyrer eller sanktioner. De fleste af låneaftalerne har en kasse, der siger forny inden udgangen af perioden. Ofte banker kræver, at du refinansiere hvert tredje eller fjerde år, bare for at holde lånet til denne rente.

Du bør altid gennemgå din låneaftale, før du underskriver den. Banker er ikke vel at up front om vilkårene for lånet. Sørg for, at det er i overensstemmelse med dit liv, og at du forstår handlen. Hvis du har spørgsmål, så spørg, før du underskriver. Dette er dit personlige lån; du skal tage sig af det.

Et lån er en fantastisk måde at få et lån til en bedre sats, end de fleste mennesker kan få med et hjem ansvarlig lånekapital eller et personligt lån. Når du får et lån, du er umiddelbart berettiget til lavere renter. Dette betyder lavere betalinger. Det betyder også, at dit lån vil blive betalt hurtigere. Og selv om vi gerne tænke på vores lån som den samme, de er ikke. Mange mennesker er forvirrede, når det kommer til et omvendt lån.

Et lån er netop det; du får et lån til at låne til en anden person. Inden for underskrivelsen af låneaftalen, er du pantsætning dit eget hjem som sikkerhed. Hvis du planlægger at beholde huset som din bopæl, vil pengene fra lånet blive betalt tilbage til banken. Hvis huset er solgt, og pengene ikke er nok til at tilbagebetale lånet, banken får lov til at holde hjemmet.

Men hvis du ikke har pengene, eller hvis huset ikke er værd nok til at tilbagebetale lånet, banken tagerDCRasadvantageof ikke at have hjemmet som sikkerhed og presser dig til at betale lånet tilbage eller risikere at miste dit hjem. Dette kan være en vanskelig situation at finde dig selv i.

I nogle tilfælde ønsker bankerne ikke at få dig til at tage lånet. De kan se dig som alt for overextended på din kredit og uvillige til at tilbagebetale lånet, hvis pengene fra lånet bruges til nogle midler til at holde dig ude af en lejlighed. Med andre ord, monetarily klemt.

Og, ously, oneitableite af et hus lån er lavere renter. Renten kan være et sted omkring 8,5% eller lavere på et lån til et hjem versus 9% eller højere på et lån til en bil. Dette gør lånet muligvis koste mere end en bil eller andre elementer, der finansieres på kredit. Spar dig selv for en finanskrise.

Start forskning på nogle af de banker med de laveste satser, og gå efter en. Find ud af, hvornår lånet skal tilbagebetales, eventuelle forudbetalingsstraffe for at forudlukke lånet og eventuelle gebyrer, der er krediteret for refinansiering. Også finde ud af om ethvert hjem egenkapital linje af kreditter, du kan være i stand til at forhandle om at sænke renten.

Endnu vigtigere, finde ud af, om du bliver nødt til at foretage renter kun betalinger eller afdrag kun betalinger. Dette kan spare en masse penge i løbet af lånets levetid. De fleste banker søger at låne disse penge til dig uden tvivl, så de sikrer den bedste rente er på lånet. Dette skyldes, som du betaler nogen ned betalinger, disse er i det væsentlige ” observere egenkapitalen ” af ejendommen. Banken ønsker at beskytte deres bedste interesser og sikre, at de ikke mister penge. Find nogle af de bedste banker, långivere og mulige fremtidige lån agent online og gøre sammenligninger, lånet sammenligninger.

Skriv kommentar