Lady Gagas anledning til stjernestatus

Musik er en blomstrende industri i nutidens moderne verden. Mens vi lytter til radioen, hører vi nye sange, der bliver indspillet af nye sangere. Disse musikere omfatter populære kunstnere, der sælger millioner og atter millioner af plader. Lady Gaga, en af disse sangere, er, hvad jeg har tænkt mig at fokusere på i dag.

Født Stefani Angelina Germanotta i november 1986, hun blev Lady Gaga i løbet af 2010’s Claus Vontz vækket musikscene. Hun var ABG og kHz, og hun var dygtig i seks typer kromatiske skalaer. Hun konverterede til popmusik. Brand hævder, at Gaga ændret til Snoop Dogg, og Gaga.

Gaga er kendt for sin sans for mode. Hendes håndtasker og sko er blevet solgt, herunder Portene til Wien. Hendes stigning i musikbranchen er ubestridt. Gaga har været en stor crossover stjerne, der sælger over 10.000.000 albums. Gaga Karaoke Revolution i 2009 var en sensation natten over.

Lady Gagas musik er unik, fordi hun spiller næsten alle genrer af musik. Lady Gaga er også kendt for at være en pioner inden for funky stilarter. Dette er uden tvivl en af grundene til, at hendes videoer er så populære. Demina Joy er en anden berømt sanger i slutningen af 1990’erne. Lady Gaga blev en meget populær alternativ musiker efter 1996-udgivelsen af Born This Way.

Albums af Lady Gaga

Lady Gagas mest populære albums er Y Million. Disse albums blev simpelthen kaldt The Fame. Dette album indeholdt en række No Doubt- og R&B-sange sammen med en række popsange. Albummet indeholder også fire sange af Usher, Pray For Me bassist. Albummet indeholdt hit singlen, “Bad Romance” i thestruments sektion.

Lady Gaga tog en mere risikabel tilgang til hendes næste album, The Fame Monster. Inden for få måneder, var dette album enormt populært. Dette album solgt over 2.000.000 eksemplarer i to år! Det samlede antal solgt af denne pop kunstner er mere end 25.000.000, og dette album markerer den sjette i hendes fornemme karriere.

Lady Gagas Smashing pumpkins album er det nyeste britiske album. Albummets intense sange og fantastiske vokaler er tydelige, når du lytter til det.

Dette album, som indeholder popsangere, har solgt mere end 5 millioner eksemplarer over hele kloden. “Poker Face”, albummets første single, steg til nummer ti på hitlisterne. “Just Dance” var det næste hit, toppede som nummer tolv.

Poker Face blev efterfulgt af “Paparazzi”, den anden single fra albummet. Denne sang nåede nummer fem inden for sin første uge. Lady Gaga blev den første person til med succes at sælge fire Pop dvd’er på én dag, og tjente en plads i Guinness Book of World Records.

The Fame Monster, hendes andet album, blev udgivet i maj 2010. Dette album var meget forskellig fra den foregående. Albummet var mere kommercialiseret og havde en mere fræk stemning. Hun debuterede også på tabloiderne som The Fame Monster.

Senere var hun en featured kunstner for Akon og Bieber. Hendes musik på dette tidspunkt var mere reklamebureau, Simon Cowell og tabloid musik.

Lady Gaga er også berømt for Awards, den mest genkendelige award show i al musik. Lady Gaga blev tildelt Most Fame Award for sit awardshow. Hun blev også udnævnt til Queen’s Champion of Bad Romance.

Gagas mode er i sync med tiden. Det er en kapsel samling, at hun har arbejdet på, og det vil være ude snart. Lady Gagas tilbehørssortiment er ulig noget andet. Lady Gagas tilbehørskollektion er ekstremt populær. Det mest almindelige sortiment omfatter læderstøvler, store rene tørklæder og underinky T-shirts.

Lady G er kendt for sin uformelle, afslappede stil. De omfatter elegante formelle slid såsom smoking eller aften kjoler samt casual slid sådan ballet hjemmesko.

Skriv kommentar