Preflop Big Slick Poker strategi – Sådan spiller ace-king

Hensynsløs aggression er en hyppig fejl, når du holder suited cards i tidlig position. Det vil sige, du er villig til at satse eller raise med Ace-King, men fold (i mangel af en bedre hånd), når du er målrettet mod en fortsættelses-satsning, eller står over for en re-raise fra din modstander.

Tidslinjen for dette spil er forholdsvis enkel:

Tidlig position

Hvad er din chip stack?

Hvor stor er p / u du forsøger at gøre dine modstandere fold?

Hvad er dine modstandere tilbøjelige til at gøre med Ace-King?

Aggressiv preflop

Hvis du er i tidlig position, og du har suited cards, vil du repræsentere et es eller en konge på floppet. Du forsøger at gøre det ud til dine modstandere, at du har den bedre hånd, selvom du ved, du er slået af en bedre hånd. Hvis du satse ud med Ace-King, og dine modstandere kalder dig, du laver en fejl. Du ønsker at satse ud med suited kort i tidlig position, og har en stærkere hånd, end du sandsynligvis vil være i stand til at gøre dine modstandere tror.

Hvis du satse ud med suited kort og dine modstandere kalder dig, du laver en fejl. Igen, du forsøger at gøre det ud til dine modstandere, at du er stærk, selvom du kan være bagud. Du ønsker at satse for at få oplysninger og fold bør dine modstandere re-raise dig.

Mellemposition

Du vil stadig spille aggressivt pre-flop med dine suited cards. Du er bare at opretholde styrken af din hånd i den midterste position. I denne position kan du åbne dit starthåndsområde til mellemstore lommer (4-6).

At spille aggressivt i midterposition er stadig et godt koncept. Du viser tillid til, at du kan tage en pulje ned i den midterste position. Du er også meget tålmodig, så dine modstandere til at indhente lidt. I midten position, du ikke giver dine modstandere mange muligheder for at trække ud på dig.

Sen position

Dine aggressive spil i de tidligere positioner skal bremse i de senere positioner. Dine modstanderes stab vil dominere de senere positioner, så du kan ikke blive aggressiv, når dine modstandere allerede har vist svaghed. Vent på et bedre sted og straffe de spillere, der forsøger at indhente dig.

For at opsummere, små og mellemstore lomme par er dine bedste poker hænder statistisk. De er forudsigelige, nemme at ramme store hænder, og har få trækker på brættet. Hvis du ikke trækker godt, og du ikke kan undgå at blive domineret af overlegne hænder, skal du bruge alle fire indsatsrunder i den sene position med dine suited cards og din bedste trækhånd.

Omvendt, hvis du genkender dine modstandere trækker ud, og du har et monster, være aggressiv med dine store hænder og din bedste tegning hånd. Du ønsker at bygge en stor pulje i håb om at ramme en endnu større hånd.

I den næste artikel vil vi undersøge mange aspekter af at spille suited cards i No Limit Hold’em. Vi vil diskutere pot odds, determinracies, profilering, position, og callplaying.

Skriv kommentar