Sådan ansøger du om et realkreditlån

Hver bank kan indgå to særskilte låneaftaler. Ifølge Federal Trade Commission (FTC) vil en aftale gennemgå ansøgerens kreditrapport, identitet, referencer og andre oplysninger. Den anden aftale vil se på ansøgerens beskæftigelses-, indkomst- og gældskvote. Dette kan kræve en personlig reference.

Når dit lån er godkendt, vil pengene blive fordelt. Mens en check ofte foretages betales til realkreditselskabet, kan det også gå til det eller en anden bank. Bankernes og Federal Deposit Insurance Corporations (FDIC) kreditværdighed er de vigtigste faktorer, der forsikrer lån mod misligholdelse.

Alle lån skal omfatte en fangst. PPI, renter og gebyrer på kreditkort er alle inkluderet i enhver lånevurdering.

Hvis du ansøger om et lån, er det nødvendigt at give personlige oplysninger til den långivende institution. Du skal også underskrive ansøgningen. Disse oplysninger vil omfatte din adresse, fødselsdato og cpr-nummer.

Før du ansøger om et realkreditlån, skal du møde nogen i banken. Få alle nødvendige papirarbejde klar, før du går til banken, når långiver opkald.

Sørg for at overveje de bedste måder at tilbagebetale dit lån. Selvom du ikke er forpligtet til at foretage månedlige afdrag, er det gavnligt, at du har adgang til forbrugerrådgivning.

Sørg for, at du ved, hvilke oplysninger der er på kreditrapporter, og at de er nøjagtige.

Forkerte oplysninger kan rettes ved at anmode om, at din kreditkortrapport opdateres. Bilag kan medtages i din kreditrapport. Sørg for at beholde din anmeldelse og ikke bruges svigagtigt af en anden.

Lav ikke en fejl

Der er et par fejl, du kan gøre. Må ikke refinansiere at modtage en lavere rente, eller tegne et andet realkreditlån. Dette kan påvirke din kredit score.

Unøjagtige eller forkerte oplysninger: forkert stavede navne, forkert adresse, tal, der ikke er korrekte, CPR-numre, der er forkerte, korte adresser eller forkerte arbejdsgivere.

Skriv kommentar