Uddannelseslån – Finansielle hjælpeorganisationer

Student lån organisationer specialiserer sig udelukkende i at tilbyde studielån til universitets-bundet studerende, der studerer i USA. Disse organisationer tilbyder også føderale studielån, Stafford lån, Perkins lån, og PLUS lån til dem, der studerer væk fra hjemmet på college eller universitet i et andet land. Disse institutioners vigtigste opgave er at yde finansiel støtte til studerende, der har brug for økonomisk støtte til at gennemføre deres videregående uddannelse. Organisationerne tilbyder en bred vifte af studerende lån muligheder og tilbagebetaling planer. De tilbyder også tjenesteydelser af en konsolidering af gælden, som hjælper de studerende med at afbetale eksisterende gæld såsom kreditkort, lægeregninger og lån med højere renter og med længere tilbagebetalingsperioder.

Lån organisationer er kommet op tilbyder forskellige typer af lån såsom behovsbaserede lån, indkomst-baserede lån, og lån til studerende med dårlig kredit. De behovsbaserede lån er tilgængelige for de studerende afhængigt af deres indkomst. For eksempel er Pell Grant et eksempel på et behovsbaseret tilskud. Studerende, der bor på Pell Grant ville ikke være berettiget til behovsbaseret økonomisk støtte. Men hvis den studerende kvalificerer sig til de behovsbaserede akademiske stipendier, er han berettiget til disse lån penge uden sikkerhed. Indkomstbaserede lån er på den anden side tilgængelige for enhver studerende baseret på hans eller hendes familieindkomst.

Låneorganisationerne leverer ofte tjenester fra små virksomheder som tredjepartstjenesteudbydere. Den tredjepart tjenesteudbydere til at hjælpe organisationen ved at fungere som mellemmand mellem långiver og låntager. Dette hjælper de små virksomheder forhandle med långivere på vegne af deres kunder.

Små virksomheder mangler normalt økonomiske ressourcer. For disse virksomheder spiller låneorganisationer en central rolle i at yde uddannelseslån, især for studerende. Uddannelse lån leveres uden sikkerhedsstillelse og behandlingen af lånet er også hurtig. Den største fordel ved denne ordning mellem långiver og låntager er, at låntageren ikke behøver at producere noget aktiv som sikkerhed for lånet. Den eneste sikkerhed, der er nødvendig for uddannelseslån, er den studerendes uddannelsesmæssige optegnelser.

Der er flere organisationer, der tilbyder uddannelse lån. Nogle af disse finansielle hjælpeorganisationer specialiserer sig i at yde uddannelseslån til studerende inden for bestemte områder. De har ofte finansielle institutioner på deres bøger og er klar til at forhandle med bankerne på vegne af de studerende. De øvrige finansielle hjælpeorganisationer samarbejder med en række finansielle institutioner. Men de ofte opkræve høje behandlingsgebyrer og kan kræve, at låntageren til at give personlige oplysninger.

Mange af disse organisationer fungerer også som medunderskrivere for uddannelseslån til universitetsbundne studerende og for alle andre, der ønsker at låne penge til uddannelse. Når organisationer yder uddannelseslån, er renten normalt høj. Derfor er det vigtigt for organisationer at forhandle renter med bankerne. Før de går videre med et lån, disse organisationer foretage markedsundersøgelser og derefter forhandle med bankerne om konkurrencedygtige priser. Da de fleste banker er tilbageholdende med at forhandle, de organisationer tilgang kun de banker, der kan være overbevist om, at kollegiet-bundet studerende ikke vil standard.